„Посади надежда“

Днес, 09.12.2019 г., министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева официално стартира кампания „Посади надежда“ в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми. В каузата сили обединяват всички държавни горски предприятия, в чиито горски разсадници се отглеждат коледни дръвчета. Част от приходите от продажбата на всяко коледно дръвче ще бъдат в полза на Фондация „Искам бебе“.

Държавно ловно стопанство „Несебър“, също се включи в каузата. По 5 лева от продажбата на коледните дръвчета ще бъдат предоставени на фондацията. Заповядайте в административната сграда на стопанството на адрес: гр. Несебър, ул. „Дюни“ №21 или в горските разсадници „Поморие“ и „Порой“ и изберете Вашето коледно дръвче. Занасяйки коледно дръвче у дома, Вее дарявате надежда!

Включете се!
Информация за адресите на пунктовете, от които могат да бъдат закупени живи елхи от граждани в подкрепа на дейността на Фондация „Искам бебе“, може да откриете в прикачения файл, а видовете и цените на коледните дръвчета предлагани от нас разгледайте тук.